Un total de 30 parelles van participar al torneig de dobles TTI 2013/2014, cel·lebrat ahir dissabte al local del club de tennis taula Sant Quirze TTC.
Local de joc del Sant Quirze TTC en plena competició

La cel·lebració d’aquest torneig, com cada any, va ser un èxit, i cal destacar la igualtat de marcadors en els diferents partits que es van disputar, tant en el quadre final com a la primera fase de grups.

 
Xavier Sellas i Edu Martínez del club de tennis taula TT. Ripoll, per segon any consecutiu i per tercera vegada de la cel·lebració d’aquest torneig, van quedar campions. A la final, van imposar-se al marcador per 3 jocs a 0 a la parella formada per Jordi Forcada i Josep Crusats, del TT Mont-Rodon.
Pel què fa el tercer i quart lloc, Lluís Burgaya i Edu Morató del CTT. Sant Vicenç van guanyar per 3-1 a Nil Aragall i Pol Relloso, del club de tennis taula Els 8 La Garriga.
Podi del torneig de dobles
 
Des de l’organització volem donar les gràcies al Sant Quirze TTC per deixar disputar una vegada més aquest torneig en el seu local de joc, i per l’atenció rebuda al llarg de tota la jornada.
 
Classificació general:
1r. Xavier Sellas / Edu Martínez
2n. Jordi Forcada / Josep Crusats
3r. Lluís Burgaya / Edu Morató
4t. Pol Relloso / Nil Aragall
5è. Dani Zamora / Marc Fernandez
5è. Quim Puigbò / Jordi Palau
5è. Juanjo Cortés / Dani Jimenez
5è. David Avilés / Joel Vila
9è. Isaac Coll / Martí Gimferrer
9è. Albert Urgell / Oriol Garcia
9è. Jordi Borrull / Jordi Camprodon
9è. Yuko Tanaka / Arnau Quintana
9è. Jordi Fogueras / Miquel Gutierrez
9è. Ramon Camprubí / Oriol Camprubí
9è. Paco Nicolás / Gabi Pereira
9è. Sergi Càrdenas / David Riu