Aquest dissabte passat va finalitzar el Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula 2016-2017 amb la disputa de la darrera prova individual al pavelló Llandrius de Camprodon.

 Fotografia del pavelló Llandrius de Camprodon

En el Nivell A va guanyar Albet Oliva (CTT Roda de Ter) per davant de Daniel Tura (CTT Arbúcies), Arnau Miarons (Vic TT) i Gerard Romera (TT Torelló).
Al Nivell B es va endur el torneig Gerard Moret (TT Camprodon) per davant de Mouslim Benhari (TT Torelló), Núria Cabana (TT Camprodon) i Pau Oriol (TT Torelló).
I en el Nivell C va guanyar Soran Edingloh (TT Torelló) per davant de Marc Suñer (TT Camprodon), Blanca Martín (CTT Roda de Ter) i Narcís Estrach (TT Camprodon).

En aquest últim torneig hi van participar fins a 36 jugadors i es va aprofitar per repartir les samarretes de record per els que han participat tota la temporada i els premis especials d’aquesta temporada que van recaure a:
-Premi especial a la regularitat: Jürgen Edingloh (TT Torelló)
-Premi especial a la progressió: Gerard Romera (TT Torelló)
-Premi especial al millor debutant: Jordi Solà (Sant Quirze TTC)
-Premi especial a l’esforç: Quim Portet (TT Sant Vicenç)
-Premi especial a la constància: Blanca Martín (CTT Roda de Ter)
-Premi especial a l’esportivitat: TT Sant Vicenç

Fotografia en el moment de l’entrega de les samarretes com a record de la temporada 2016/2017
 
Fotografia dels premis especial de la temporada 2016/2017

En total han arribat a participar fins a un total de 86 jugadors diferents en les proves que s’han fet des del setembre passat fins ara al maig. Una molt bona xifra que any rere any anem mantenint o fins i tot augmentant.

Aprofitem també per fer un record als jugadors que aquesta temporada que ve ens deixaran ja que han arribat al final de la seva etapa a l’escolar i que esperem trobar-los ja disputant l’Intercomarcal de grans o en altres competicions:
Abel Villena (TT Torelló), Amine Rhammady (CTT Arbúcies) i Marc Granados, Younes Chahbar, Jonathan Martínez, Gerard Torres, Sergi Chinchilla i Eloi López del TT Ripoll.

Properament us infromarem de les jornades escolars que es faran durant el mes de juny i juliol:
Dissabte 17 de juny a la tarda: Torneig Escolar de les 12 hores de Torelló
Dissabte 15 de juliol al matí: Torneig Escolar de l’Open Cava Albert Oliva de Roda de Ter

Jordi Forcada