Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç-Borgonyà) es va proclamar campió del Top-8 de la temporada 2017/2018 el passat dissabte 2 de juny en la competició disputada al local del TT Torelló que enfrontava als vuit millors palistes classificats del rànquing TTI d’enguany. D’aquesta manera Cortés, que va guanyar tots els partits, aconsegueix revalidar el títol que ja havia aconseguit la temporada passada.

La segona posició se la va endur Sergi Huguet (CTT Sant Quirze de Safaja) que únicament va perdre el partit amb en Juanjo per un ajustat 3-2. Miquel Gutiérrez (CTT Sant Hilari) va ser el 3r classificat perdent l’encontre amb Juanjo Cortés per 3 a 2, i contra Sergi Huguet per 3 a 0. Santi Oliva i Edgar Venegas van aconseguir el 4t i 5è lloc respectivament. I van tancar el Top-8 Albert Urgell, Sergio Martínez i Sergi Pérez empatats a 1 victòria i 6 derrotes.

Amb aquest torneig es donen per acabades les competicions puntuables organitzades pel Comitè TTI d’aquesta temporada a falta únicament del Torneig CreaTTIu.

Classificació final:

1r. Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç-Borgonyà) 7-0
2n. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze de Safaja) 6-1
3r. Miquel Gutiérrez (CTT Sant Hilari) 5-2
4t. Santi Oliva (TT Torelló A) 4-3
5è. Edgar Venegas (Girbau Vic TT) 3-4
6è. Albert Urgell (TT Mont-rodon) 1-6
7è. Sergio Martínez (CTT Sant Quirze de Safaja) 1-6
8è. Sergi Pérez (CTT Sant Quirze de Safaja) 1-6